Faceți căutări pe acest blog

duminică, 4 septembrie 2011

Vile Domnesti la cheie 70.000 euro

Vile duplex p+m, in Domnesti la 1, 5 km de Centura, constructie 2011, suprafata 130mp, 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon, curte 250mp amenajata, toate utilitatile, centrala, calorifere, finisaje la alegere.
Vilele sunt construite in sistem DUPLEX, P+1,  avand asigurate toate utilitatile: gaze naturale, energie electrica, put, fosa septica.
 Suprafata utila este de 120mp/unitate locativa cu urmatoarea compartimentare:
  -parter: living, bucatarie (ambele cu iesire in terasa), grup sanitar , optional dormitor, debara
  -etaj: 2 dormitoare si un grup sanitar , balcon.
  Structura constructiei este realizata din cadre de beton armat iar inchiderile exterioare si compartimentarile sunt realizate din zidarie (caramida).Fatadele sunt finisate cu tencuiala decorativa dup ace au fost placate pentru izolatie termica cu polistiren de 10 cm.Invelitoarea este realizate din table tip LINDAB.Tamplaria exterioara este de tip termopan cu rama din pvc, prevazuta cu glafuri interioare si exterioare.Terasele si balcoanele sunt placate cu gresie de exterior iar balustradele sunt executate din inox. Sunt executate complet instalatiile sanitare, termice si electrice. Interiorul vilelor este zugravit cu vopsea alba lavabila si pregatit pentru a fi amenajat dupa gustul fiecarui viitor proprietar.
PRET: 70.000 euro la cheie si sunt disponibile in 2 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu